Friday, December 30, 2011

She's gone :'(

Awak, awak ingt tak masa kita mula jumpa dekat facebook dulu? Saya selalu wall dgn awak kan? 
 Then dah lama sikit kita kenal dekat situ, saya dah berani post "I love you" dkt wall awak. 
Nakal kan saya, siap mentioned nama awak lagi, ada kdg kdg tu awak remove apa yg saya mentioned tu. Malu agknya, yelah baru je kenal dah ber "I love you" *rindu sngt time tu awak :(
Then bila kita dah lama sikit kenal, tak silap saya Bulan Ramadan time tu. Kita selalu tanya tentang puasa kan? Nak berbuka apa jap lagi? Pergi terawih tak? *Busy body kan saya? 
Sorry saya mmg jenis tu :3
Makin hari, makin lama kita kenal, dan kita jadi makin rapat. Mulalah saya menggatal mintak num dekat awak. Saya ckp mcm A _ _ _ ? Can i get your hp num?
Then awak reply "Err, diikuti dgn num"
Time saya mintak num awak ni, saya nak balik poli, saya ingt lagi. Awak wish ckp "Takecare, be careful, jgn bawa moto laju laju tau" *Seriously saya bahagia sangat, sbb awak ambil berat pasal saya. Sayang awak sngt sngt.
Then bila sampai, dekat rumah sewa saya, saya akan text awak ckp "you i dah sampai" Then awak pun text balik "Alhamdulillah :D" Selalunya text kita akan berakhir dalam pukul 2,3 pagi kan? and ada kadang-kadang tu sampai ke sahur. Hihi *untung saya tak kena bangun sahur dah.
Ada sehari tu, saya kejut awak sahur kan? Niat saja saja je dah takda kerja, think mmg awak dah bangun tp biasalah nak gedik, kejutlah saya pun. Call call, awak baru bangun tidur time tu, gelabah jugak en time tu? :)
Text punya text, Bulan Ramadan pun dah nak sampai ke penghujungnya, mulalah sibuk nak beli baju raya, ada hari tu saya tanya awak baju melayu warna apa eh cantik? Then awak ckp "pink cair'' 
Saya pun tanpa fikir panjang terus beli colour yang awak ckp cantik tu, hihi. *ada lagi baju tu dgn saya, saya akan simpan sampai bila bila awak :(
Awak...awak ingt tak time awak suruh saya nyanyikan lagu untuk awak? Saya ckp saya tak pandai nyanyi, then tak hafal. Awak dgn suara manja awak tu "Alaaa, please penat tau I call" Saya pun dgn tak pandai nyanyi menyanyi lah jugak, awak punya pasal kan^^ 
Tak silap saya awak suruh saya nyanyikan lagu "Seconhand serenade_Fall for you" *Saya dah lah tak berapa nak pandai lagu English ni, haha. Tp saya try hafal, siap bluetooth dari member lagi sbb saya takda lagu tu. Then hafal punya hafal, ingtlah sikit sikit. 
Saya pun terus call awak, then nyanyikan untuk awak, malam tu. Awak pun nyanyi sekali kan?
Sosweet kan kita dulu :)

Kalau lah saya bole undurkan putaran bumi, nak je saya undurkan time kita bahagia dulu, tapi apakan daya semua sudah terlambat.
 Hubungan kita bertahan selama 3 bulan je, sumpah time 3 bulan ni mmg saya tak dapat lupakan, and tak bole menggambarkan melalui kata kata. Then dah lama kita kenal, awak pun dah nak SPM, cepatkan masa berlalu? Saya pun dah jarang text awak, sbb taknak ganggu awak nak stdy. Kalau ada pun I just text wish Good Luck for paper esok, seingat saya saya start wish ni start dari paper first awak ambil and sampai paper last awak ambil iaitu Account pada 5.12.2011.
Mesti awak ingt apalah saya ni, dah buat tabiat ke apa -.-' Awak tak tahu mcm mana perasaan saya time tu, sumpah mmg rindu gila. Tak dpt ckp mcm mana, rindu sngt sngt saat text dgn awak ;/
Wish tu sajalah yg bole mengubat rindu, sbbnrnya saya nak juga text awak time SPM haritu, sbb mmg tak tahan sngt. Tp bila pikir balik SPM ni masa depan awak, mesti kena buat betul betul. Jadi saya lawan jugak perasaan saya tu wak :(
Dalam hati ni time tu, just tak sbr nak tunggu awak hbs exam, nak text sampai lebam, then nak meet dgn awak dkt KL :)
Tapi..
Pergaduhan telah menghalang kita bertemu :( Sedihnya saya time hanya Allah je tahu awak, saya mengaku tu semua salah saya. Kalau saya tak paksa paksa awal call tu mesti tak jadi cm ni. Start daripada kita gaduh pasal tu lah, sampai sekarang ni kita tak baik baik lagi. Heummm :(
Hope lepas ni awak dpt cari lelaki yg lebih better dari saya, saya mengaku saya tak pandai nak jaga hati awak, tak pandai nak jaga hati perempuan macam awak. Saya mengaku itu semua salah saya.
Thanks sbb bahagiakan saya selama pertemuan kita, terlalu byk kenangan yg manis buat saya susah nak lupakan, tapi nak buat mcm mana kan, maybe ni ketentuan yg telah ditetapkan oleh Allah kepada saya.
I'LL MISS YOU</3

Takecare.
Assalamualaikum.











No comments:

Post a Comment